Gi en Gave

DIN HØRSEL – VÅR SAK

 

HLF jobber for å gjøre hverdagen enklere for alle landets hørselshemmede, og forebygge hørselstap og hørselsskader i befolkingen. Din støtte gjør dette mulig.

 

Som frivillig organisasjon er vårt arbeid avhengig av gaver fra privatpersoner som deg. Vi er svært takknemlige for slike gaver, og sørger for at hele gaven kommer vårt arbeid til gode. Alle bidrag, store eller små, utgjør en forskjell. 

 


Vi lover å bruke gaven der behovet er størst!

Noen av våre hjertesaker:

  • HLF jobber for et universelt utformet samfunn der alle har lik tilgang til deltagelse og informasjon. 
  • HLF jobber for å forebygge at barn, ungdom og voksne får hørselsskader, blant annet i barnehager, på konserter og i yrkeslivet.
  • HLF jobber for at alle filmer og TV-programmer skal tekstes.
  • HLF jobber for bedre tilgang til rehabilitering, og god kvalitet på denne, for alle hørselshemmede. 
  • HLF jobber for å sikre at hørselshemmede fortsatt skal få gratis høreapparat, hørselstekniske hjelpemidlene og nødvendig tilrettelegging. 


Lilly


Skjønne Lilly (9), kjent fra TV2 serien «Ut av Stillheten», ble født tilnærmet døv. Foreldrene fortvilte da de fikk beskjeden. Hvordan ville livet bli for Lilly? Heldigvis var det hjelp å få. Lilly fikk operert inn Cochlea Implantat (CI).  Å høre igjennom CI-apparatet krever mye trening og god oppfølging slik at barna får god språkutvikling og like muligheter som andre. Takket være HLFs arbeid får Lilly god hjelp og sa sitt første ord 9 måneder gammel. HLF jobber for at hun i fremtiden er sikret like muligheter til deltagelse på skole, jobb og i hverdagen. Det er mye arbeid som gjenstår for at dette skal bli en realitet for Lilly og andre hørselshemmede barn. Ved å gi en gave til HLF er du med på å bidra til at CI-barna får en best mulig fremtid.
Foto: Hampus Lundgren/VG
Anonym gave
Fornavn  
Etternavn  
Mobil  
E-post  
Fødselsdato  

Velg beløp  
Ønsker du skattefradrag oppgi fødselsnummer her

Ja takk, jeg ønsker å motta informasjon fra HLF

Din hørsel – Vår sak